Wat en hoe voor het inschrijven van uw oldtimer?!
Marsh heeft het systeem van verzekeringsaanvragen vergemakkelijkt.

Tot op heden was het zo dat jullie ons moesten contacteren als jullie een verzekeringsaanvraag voor een oldtimer wilden doen bij Marsh. Wij moesten dan een document invullen en stempelen, hetgeen we jullie dan per mail of per post bezorgden en waarmee jullie naar Marsh moesten gaan.
Marsh heeft rechtstreeks toegang tot de database van de BEHVA. Zo kunnen zij zelf controleren bij welke club iemand aangesloten is die een verzekeringsaanvraag voor een oldtimer doet. Het is immers verplicht om bij een door de BEHVA erkende club aangesloten te zijn alvorens je een oldtimerverzekering bij Marsh kunt afsluiten. Wij zijn zo een erkende club.
Hieronder vinden jullie 7 links, 3 met uitleg en 4 formulieren. Daar kunnen jullie het gewenste formulier downloaden en dan printen. Jullie kunnen hierop jullie BEHVA lidnummer invullen (dit krijgen jullie ook via mail van ons bij inschrijving en staat ook op jullie BEHVA lidkaart). Wij hoeven geen gegevens meer in te vullen en geen stempel meer te zetten.
Moesten jullie hiermee problemen hebben of vragen hebben, mag je ons uiteraard altijd contacteren op info@bmcc.be of ons even bellen. Wij helpen jullie met veel plezier verder.
Weetje: bij de verzekering van Marsh zit standaard pechverhelping bij inbegrepen, dit is meestal bij andere verzekeringsmaatschapijen niet zo.

Back to Top